Việt Nam 2018

Utazás az Emirates-szel

(Ezt vajon így kell írni?)

Végre eljött a nagy nap, és a hidegből elindulhattunk a melegbe!
Az Emirates eddig is nagyon jó választásnak bizonyult, reméljük most sem csalódunk benne!

A Budapest-Dubai utat egy tripla 7-essel tettük meg (Boeing 777-300), amiről annyit érdemes megemlíteni, hogy a világ legnagyobb kéthajtóműves utasszállítója, a létező legnagyobb tolóerejű hajtóművekkel. Az Emirates-nek van egy pár ilyen gépe…

Nem tudom, miért szeretem a repülőket…

Szerencsésen megérkeztünk Dubaiba, útközben megnéztük a mozifilmeket, amikről lemaradtunk az elmúlt hetekben/hónapokban.

A dubai reptéren pedig meglepődve tapasztaltuk, hogy milyen népszerű a blogom:

A következő meglepetés akkor ért minket, amikor a kapunál ismeretlen okból upgrade-eltek a Business Class-ra. Hirtelen a 41. sorból a 11. sorba kerültünk.Először kicsit megilletődötten fogadtam a turista osztály utáni változást:

Aztán a Moët et Chandon után már egész otthonosan éreztem magam…

A vicc az egészben az, hogy az elmúlt napokban többször is felajánlották, hogy upgrade-eljük a Budapest-Dubaj jegyünket 170.000 Ft/fő áron Business Classra. Erről nyilván lemondtunk… De úgy látszik, ingyen is lehet ilyen lehetőséget kapni, ha az ember makacskodik… A legjobb persze az volt benne, hogy ágyban lehet aludni! (De a kaják, italok és a Bulgari cucokkal teli kis neszeszer sem volt rossz…  ?

Szatmári Gabi (2018. december 19.)

Facebook hozzászólás
Környezettudatos vagy? Ha 500 Ft-tal támogatod a Földrajz Magazint, akkor egy újrahasznosított Tetra Pak dobozból készült menő pénztárcát kapsz ajándékba. A részleteket itt találod. A Földrajz Magazinon már 1600 bejegyzés, cikk olvasható. 2020-ban még több érdekes és színvonalas cikket szeretnénk megjelentetni. Ehhez anyagi támogatásra van szükségünk. Kérjük, támogassa a magazin kiadóját, a Földrajzverseny Alapítványt! Köszönjük.

Szerző/fordító

Avatar

Szatmári Gabi

Hozzászólok

Írd ide a hozzászólásodat!

Hirdetés

A NAP KÉPE – NASA

GÖRBE TÜKÖR

RSS OMSZ

  • Front nincs, zivatarok vannak 2020/08/13
    Az időjárási frontok távol vannak ugyan, de nélkülük is lesz csapadék. Persze nem mindenhol, legkisebb ÉK-n az esélyük. Helyenként felhőszakadás is kialakulhat.
  • Növekvő csapadékhajlam 2020/08/13
    Az elmúlt napokban az ország nyugati kétharmadán öntözték többfelé záporok a földeket, majd a hét második felétől keleten is több lesz a felhő, ide is átterjed a csapadék, ami kapás növényeink fejlődése szempontjából ideális, ugyanakkor a nedvesebb időben bizonyos növényi kórokozók fertőzésveszélye is megnő. A hőmérséklet is visszaesik néhány fokkal, a legtöbb helyen megszűnik a […]