Fotó: Pixabay
Világjáró, világlátó

Lennél a tudósítónk? Járj nyitott szemmel a világban!

Ha akár külföldön, akár hazánkban különleges helyen jársz vagy izgalmas jelenséget látsz, furcsa épületekre bukkansz, érdekes emberekkel találkozol, akkor küldj képeket, esetleg videót az élményeidről! Járj nyitott szemmel a világban!

Mellékelj a saját készítésű képekhez, filmekhez feliratot is! Érdekesebbé teszi a fotógyűjteményt, filmet, ha 6-10 sorban leírod, hogy hol jártál, megosztva másokkal is az élményeidet. Írd meg, hogy hol, miről készültek a képek, videók! Névvel vagy név nélkül is publikálhatod fotóalbumodat! Ezt jelezd majd!

Minden, a Földrajz Magazin szellemiségének megfelelő képet, filmet publikálunk, továbbá megosztjuk azokat a közösségi médiában is (Instagram, Facebook, Twitter), a filmeket pedig a YouTube csatornánkon. Természetesen a képek és a szövegek szerkesztésének jogát fenntartjuk.

A fotókat a szöveggel a szerkeszto kukac foldrajzmagazin.hu címre várjuk!

Környezettudatos vagy? Ha 1000 Ft-tal támogatod a Földrajz Magazint, akkor egy újrahasznosított Tetra Pak dobozból készült menő pénztárcát kapsz ajándékba. A részleteket itt találod. A Földrajz Magazinon már 1600 bejegyzés, cikk olvasható. 2020-ban még több érdekes és színvonalas cikket szeretnénk megjelentetni. Ehhez anyagi támogatásra van szükségünk. Kérjük, támogassa a magazin kiadóját, a Földrajzverseny Alapítványt! Köszönjük.

Környezettudatos vagy?

Ha 1000 Ft-tal támogatod a Földrajz Magazint, akkor egy újrahasznosított Tetra Pak dobozból készült menő pénztárcát kapsz ajándékba. támogatás A részleteket itt találod.

RSS Időjárás

  • Fokozatosan megszűnik a kettős fronthatás 2019/05/31
    Már naposabb pénteknek nézünk elébe. A tegnapi borús, esős napért cserébe ma a kisalföldiek örülhetnek, oda jut a legkevesebb felhő és zápor. Sopron környékén egy kis szelet el kell viselni, ahogy a Zemplén környékén is lehetnek erős lökések. Az ország nagyobb részén sok gomolyfelhőre, és délutáni záporokra kell készülni, 20 fok körüli hőmérséklettel.